Uuden Vuoden räiske on alkanut jo aikoja sitten. Ja jatkuu vielä useita tunteja.
Tein itselleni gourmet- ruokaa. Suppilovahverokeittoa höystettynä ripauksella sinihomejuustoa ja foccaciaa, leipää ilman aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiveja ( niitä kuulemma kuuluu olla ), koska kummastakaan en pidä. Yrttejä sekoitin joukkoon sitäkin enemmän. Ystäväni sanoo, että kaikki ruoka, johon on aikaa ja hyviä raaka- aineita uhrattu, on gourmeeta. Ei siis tarvitse olla huippukokki eikä tipertää taiteellisia pikkuannoksia. Tämänpäiväinen täytti kriteerit. Minulla oli siis gourmeeta pöydässä. Ja vaikka itse sanonkin niin oli pehmeää, notkeaa ja täyteläistä keittoa. Kerma sen tekee, oikea kerma eikä mikään kevytversio.
Sydämellistä vuotta 2012!
Tein itselleni gourmet- ruokaa. Suppilovahverokeittoa höystettynä ripauksella sinihomejuustoa ja foccaciaa, leipää ilman aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiveja ( niitä kuulemma kuuluu olla ), koska kummastakaan en pidä. Yrttejä sekoitin joukkoon sitäkin enemmän. Ystäväni sanoo, että kaikki ruoka, johon on aikaa ja hyviä raaka- aineita uhrattu, on gourmeeta. Ei siis tarvitse olla huippukokki eikä tipertää taiteellisia pikkuannoksia. Tämänpäiväinen täytti kriteerit. Minulla oli siis gourmeeta pöydässä. Ja vaikka itse sanonkin niin oli pehmeää, notkeaa ja täyteläistä keittoa. Kerma sen tekee, oikea kerma eikä mikään kevytversio.
Sydämellistä vuotta 2012!
Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle!
VastaaPoistaMerja
Toivotuksia täältä etelästä, tule käymään.
VastaaPoistaSisko
Tulppaaneita ois munkin tehnyt kaupasta mieli, muttei ollu... Herkullista iltaa! :)
VastaaPoista